Posetite naše

maloprodajne objekte

Povraćaj sredstava

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

- Broj Vašeg računa-otpremnice

- Vaš JMBG (opciono)

- Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na linku KORISNIČKA PODRŠKA ili na mejl online.rs@kvantumsport.com.

 Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine. Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

 U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Kvantum Sport Online Shop je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili popunjavanjem formulara na linku KORISNIČKA PODRŠKA  , ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Kvantum Sport-a ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.