Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da postupite po niže opisanim procedurama.

Uslov za zamenu je da se artikal vrati u istom stanju u kome je isproručen i da nije prošlo 14 dana od isporuke.

PROCEDURA ZA ZAMENU VELIČINE ARTIKLA

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice (esir broj u gornjem levom uglu računa)
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Veličinu za koju želite da zamenite

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na linku KORISNIČKA PODRŠKA ili podatke pošaljite na mejl online.rs@kvantumsport.com

PROCEDURA ZA ZAMENU ARTIKLA ZA DRUGI

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice (esir broj u gornjem levom uglu računa)
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da zamenite
  • Šifru artikla i veličinu za koju želite da zamenite

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na linku KORISNIČKA PODRŠKA ili podatke pošaljite  na mejl online.rs@kvantumsport.com

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal, nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili popunjavanjem formulara na linku koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati za drugu veličinu ili artikal u nekom od maloprodajnih objekata Kvantum Sport ili slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici.

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

TROŠKOVI ZAMENE

Troškove kurirske službe prilikom zamene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 26.22 MB